Kunne du tænke dig at arbejde som dagplejer?

Dagplejer sidder på gulvet med et dagplejebarn og smiler, mens de kigger i bog og leget med dukke.
Som dagplejer i Ballerup Kommune åbner du dit hjem for en lille gruppe på i alt fire børn i alderen 0-3 år.

Hvis du allerede nu ved, at du er interesseret i at arbejde som dagplejer, så er du meget velkommen til at kontakte dagplejeleder Henriette Sonja Funch på telefon 2434 3493.

 

Arbejdet som dagplejer er verdens vigtigste job, fordi du dagligt og i samarbejde med forældre og kollegaer i dagplejen er med til at skabe en indbydende, lærerig og udviklende hverdag for de helt små. Du står aldrig alene, men har altid mulighed for at søge faglig sparring og inspiration hos dine kollegaer.

Om du bor i lejlighed eller hus, selv har små børn eller ej er underordnet, så længe du har lyst til at skabe de bedste rammer og et attraktivt miljø for børnene i tæt samarbejde med kollegaer og forældre. 

Hvad skal du kunne?

For at kunne blive ansat i jobbet som dagplejer skal du:

  • Være bosat i Ballerup kommune
  • Stille dit hjem til rådighed som pasningstilbud
  • Være med på at du, din samlever og hjemmeboende børn over 15 år giver samtykke til indhentning af straffe-og børneattest
  • Brænde for at arbejde med børn i alderen 0-3 år.

Din ugentlige arbejdstid vil være 48 timer, og ligger inden for tidsrummet kl. 7.00-16.45 mandag-torsdag, og fredag fra kl. 7:00-16:45.  

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, det daglige arbejde og hvad vi som arbejdsplads kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Henriette Funch på tlf.: 2434 3493. 

En dag i dagplejen

Læs hvordan en dag i dagplejen kan se ud lige her.